Услуги

Проверка на водомери за топла и студена вода до 30м3 Първоначална и последваща (след ремонт и периодична) проверка на водомери за студена и топла вода от 0,03 m3/h до 30 m3/h. Проверката се извършва съгласно Закона...Контакти

Разград 7200,
бул. "Априлско въстание" No:17 ет.2
телефон: 084 / 66 23 70
kasi@borderbg.com  
metro@borderbg.com

Tremol V

288.00 лв.


Нов модел фискално устройство за вграждане в автомати на самообслужване, който наследява TREMOL V-KL, наложил се като едно от най-предпочитаните устройства на пазара. 

Ключови новости на ТREMOL V са възможност за захранване от комуникационната линия на автомата и увеличена издръжливост на вътрешната батерия за часовника на устройството. Възможност за работа под управление на приложна програма по ZfpLab протокол, за автомати с вградена компютърна система. Наличие на функционален бутон за вход в автономен режим, в който директно на дисплея на устройството са достъпни базови функции за отчитане и диагностика. BlueTooth комуникация за отчитане и програмиране. Мулти интерфейсен извод, позволяващ включването на Дисплей или USB адаптори. Широк набор от присъединителни T-кабели за различните видове комуникационни канали. Автоматично разпознаване на използвания интерфейс. Предаване на данните от регистрираните продажби към сървър, с възможност за анализиране от приложен софтуер и др.

 

Спецификации:

 

  • Фискална памет: 2000
  • Дисплей : Двуредов LCD,  16 символа на ред, 8 mm височина
                   Графичен, многоредов (опция с доплащане)
    Лого - Bitmap image, размер: 160x80 пиксела, не по-голям от 4 КВ
  • Интерфейси за връзка : MDB,BDV,Executive A,Parallel 4, 10 или 16 пина.


Подобни продукти