Услуги

Компютърни системи - компютър, касов апарат, фискален принтер Предлагаме изграждане на компютърни системи подходящи за търговски обекти, заведения за хранене или нощни заведения (магазини, минимаркети, супермаркети, аптеки, ресторанти пицарии, сладкарници, ка...Контакти

Разград 7200,
бул. "Априлско въстание" No:17 ет.2
телефон: 084 / 66 23 70
kasi@borderbg.com  
metro@borderbg.com

Бордер ЕООД„Бордер” ООД е регистрирана през 1999 година в резултат на естествената обединеност на няколко еднолични търговци, като основополагаща е дейността по сервизното поддържане на фискални устройства, средства за измерване и изчислителна техника.


С дългогодишния си опит през годините на своето съществуване, фирмата е изградила своята репутация на надежден партньор, благодарение на ориентираността и към потребностите на клиента.


Някои от основните насоки, в които фирмата работи в момента са изграждане на системи за контрол и управление на търговски обекти, внедряване на софтуерни продукти и изграждане на лаборатории за проверка на средства за измерване.


Дългогодишни партньори на фирмата са почти всички големи производители и вносители на електронни компоненти и изчислителна техника в страната


За своето самоусъвършенстване „Бордер” ООД е предприела стъпки по сертифициране на дейността по ISO 9001:2000.


Услуги които предлагаме:

  • Продажба, сервизно обслужване и ремонт на Фискални устройства в Разград и региона;
  • Продажба на електронни везни;
  • Банково оборудване;
  • Гаранционно и извънгаранционно обслужване за всички продукти, които предлага Бордер ООД;
  • Консултация на клиенти за необходимата им техника и оборудване;
  • Предлагаме изграждане на компютърни системи подходящи за търговски обекти;
  • Метрологична проверка на водомери.